Ghirlandei 4

     

miercuri, august 18, 2004

Nota: randurile de mai jos au fost scrise in 18 aprilie, la cererea publicului cititor.
Dar cum atacuri marsave se abateau in acele zile asupra blogului nostru, am decis sa renunt publicarea.
--------------------------------------------------------------------------------------
Sa incepem cu Mioara, care sufera din cauza ca nu e barfita!
Asa e ea, ii place sa fie in centrul atentiei, Zodia Leului, ce vreti?!

Azi dimineata am facut sapaturi printre poze si am ajuns la concluzia ca in ultimii 25 de ani Mioara s-a facut tot mai frumoasa si mai interesanta.

Infatuata? asta nu. Complicata? asta da. Daca o asculti si-i dai un sfat, e posibil sa te asculte...candva. Daca insa ai nesimtirea sa insisti, face exact pe dos.
Ar putea sa faca cariera in orice domeniu ar vrea: e desteapta, are umor, simt autocritic(cam prea dezvoltat dupa mine...), are initiativa. Deocamdata insa nu-si foloseste darurile asa cum trebuie. Spera intr-una sa se intample ceva in viata ei care sa o determine sa le puna in practica. Acum se pare ca ceva se intampla: se vor muta in casa noua si vor schimba cartierul. Poate ca o sa-si schimbe si serviciul...
Dar astea sunt lucruri potentiale.

Ce e concret e ca are o catelusa frumoasa si desteapta pe care o cheama Helga - un Jack Russel. Din cauza asta TREBUIE sa petreaca foarte mult timp afara- fetita trebuie plimbata! Din cauza asta, a trebuit sa inceapa sa vorbeasca cu o sumedenie de necunoscuti, tovarasi de plimbare! N-aveti idee ce interesante experiente poti avea! Daca ar lua exemplu de la Helga - care se bucura de aerul curat- si s-ar lasa si de fumat, ar fi perfect!

O stiti voi sociabila si deschisa, dar sa vedeti acuma!
Eu sunt de parere ca ar trebui sa scrie momente si schite. Are un talent deosebit sa se ia singura peste picior si sa prezinte intamplarile nasoale din viata ei intr-un stil ca te prapadesti de ras. As putea sa dau niscai exemple, dar trebuie sa cer voie autoarei... Cred ca ea habar n-are ce am salvat eu pe aici!
Iscodind-o o data ce i-ar place sa faca, am ajuns la concluzia ca ar trebui sa candideze pentru un loc in Parlament. Sau sa intre intr-o asociatie care militeaza pentru drepturile omului. Cred ca are si motivatie si talent pt asa ceva.

Ati vazut careva Calender Girls? Filmul acela englezesc cu 12 doamne care au pozat goale pentru un calendar in scopuri de binefacere? Era acolo o idee - ca femeile pe masura ce se "coc" devin mai frumoase. Ca inainte de a se ofili, trec printr-o faza cand ating un fel de culme a frumusetii, cand la aspectul exterior se adauga lumina interioara... Ma uit la poze si asta vad la Mioara - o femeie frumoasa, care-si cunoaste potentialitatile (chiar daca uneori nu vrea sa creada in ele!) si care raspandeste un fel de lumina speciala.

Si sunt asa de fericita ca am avut norocul sa ramanem prietene in toti acesti ani!
------------------------------------------------------------------------------------
si inca o data La Multi Ani, ca nu e miezul noptii inca!