Ghirlandei 4

     

duminică, aprilie 18, 2004

Salut! Sunt Bach
(eu, Johann Sebastian! Nu Johann Ambrosius - ala o fost tata-miu care m-onvatat vioara si clavecinul - nici CPE care cinta mai bine ca mine la clavecin si are numa' shepte anishori ori JC englezitul ori WF phylosophul...)
Ja, St. Matthew Passion ist Wunderbiutiful si recomand pe linga aria mentionata pentru alto cu obbligato de vioara si aria cu soprano "Blute nur, du liebes Herz" si bass aria "Mache dich, mein Herze, rein". Gardiner or altu', no nu-i bai!
Da va spui ca Christus n-o murit in ANNO DOMINI, ca l-o luat the Jews si l-o transportat in secret in Franta unde s-o insurat si o avut niscaiva copilandri. Ca in ziua aia cind era sa moara (dead!) the Jews nu aveau voie dupe obiceiul lor sa-l ingroape ca era sarbatoare sfinta pentru 'mnealor...asta numa' ca sa va spun adevarul ca stiu ca voi - les intelectuels - nu credeti in oarece divinitati; ca cum zicea Ludwig van 'somthin' dumnezau si giavolu' are only in our brains (that is, if we have any!).
Amu, ma duc sa ma uit again (ca prima oara o fost multe primaveri ago), cu my daughter de data asta, la '8 si juma' a lu' italianu' ala, cum ii zice... ala, copilu' lu' Fellini!
Ja, ja, Tarkovski (ala cu Calauza) o facut si Andrei Rubliov = really stupid (russian) people in action!
Auf wiedersehn si sanatate!