Ghirlandei 4

     

miercuri, aprilie 28, 2004

Salut! Sunt Alin,
I'm back! Da, am avut un virus care i-a speriat pe Rogers (my Internet provider) si a trebuit sa reformatez Hard Drive-ul spre totala dezamagire a fiicei mele care a 'uitat' sa-si copieze o gramada de documente pentru scoala pe CD-RW (the virusul probabil ca a intrat tot cu ajutorul dumneaei - aisichiu sau emesenmesenger)! Poate ca si 'our blog' a avut un virus - cu mesaje disparute, glume proaste si chiar insulte - sau poate ca a fost doar un "common cold" de primavara...care nu se baga de-adevaratelea in organism (citeste BLOG) ci numai il deranjeaza putin provocind o iritatie minora in esofag, ori un stranut, ori un fart...Whatever!
Nu vazui yet filmul lui Mel! As recomanda mai intii niscaiva "Dark Angel" al lui Bunuel si apoi filmul lui mosh Scorsese, ca baza de discutie (critica) - are religia un continut filozofic sau filosofia se bazeaza pe religie, oul sau gaina primordiala, etc...
Alte noutati: Alice are carnet si ia ore de conducere, a primit raspuns favorabil de la Universitati si trebuie sa decida in curind unde merge. Altfel, sintem ocupati tot timpul, de aceea scriu de la serviciu.
Atentie la glumele cu Canadieni, eh!