Ghirlandei 4

     

luni, martie 29, 2004

Salut! Sunt Gabi.
Daca tot a venit ceasul marturisirilor, va fac si eu una: de vreo doi ani ma pasioneaza astrologia.

Se indura careva dintre cei care are albumul de la intalnirea de 20 de ani la indemana sa adauge datele de nastere in catalog?
Stiu cateva pe dinafara (Clara, Mioara, Cezar, Dana), dar ar fi frumos daca le-as putea capata pe toate.

Oricat ma strofoc nu-mi pot aduce aminte cand aducea Alin bomboane la scoala!

AMR: mai sunt trei zile din luna asta.Mai aveti timp sa spuneti tot, cu mana pe inima. Dupa asta, urmeaza marea barfeala: spunem noi tot ce stim despre cei care nu se arata aici!

Doru: nu poti tu sa dai de Lucky Moroc la oamenii aia cu European Drinks? Trebuie sa aiba o adresa de e-mail - si Mariana asijderea! Telefonul si l-au schimbat, nu mai e acelasi din album.
Iar Ileana Ionescu casatorita Petrit lucreaza la Politia Mun. Lugoj - sigur poate fi gasita la un telefon!

Silvi: baga spaima in Lia si Cezarina! Zi-le ca urmeaza sa le barfim gratis! Si mai spune si tu ceva aici, nu mai sta asa cuminte in banca!

Mi-e dor de Edith, sa spuna un banc, sa sopteasca la o poezie (mai stiti Grigore Alexandrescu . muntii varful si-l clatesc? - parca o vad si acuma aratand cum faceau muntii gargara!) sau sa mai motiveze niscai absente!
Nu poate nimeni sa dea de ea? Joji, parca sotul ei lucra cu tine acolo!

Daniela, honey, ce e cu tine de ai amutit asa? Intrarati in sesiune sau nu inca?

Mioara e tot off-line din motive tehnice, m-a rugat sa va transmit ca va pupa pe toti! Trancanim in fiecare duminica cate o ora la telefon, cateodata Helga se enerveaza si incepe sa latre la mine!

Va pup si eu, ca ceasurile e inaintate si maine incep serviciul!