Ghirlandei 4

     

miercuri, august 24, 2005

Gata, copii! Pauza s-a terminat! Ce sfantu' faceti de nu mai dati nici un semn de viata nici unul?!
La mare, la soare? Frumos va sade!

Eu inca mai astept poze si vesti de la Monica si despre cum a fost cand s-a plimbat ea cu tramvaiul doua ture prin Timisoara!

Au terminat cu lucrarile, sau e tot asa spart peste tot?

O colega de-a mea a fost trei saptamani la Timisoara - a condus un atelier in cadrul unei scoli de vara - si a venit asa de incantata ca-i venea sa se mute de tot acolo!

Azi am testat Google Earth si ne-am uitat amandoua la Piata Operei (au invatat-o aia o propozitie in romaneste - credeam ca e vreo injuratura ungureasca, dar era "Ne intalnim la ora cinci la pesti") si la masinile din parcare de la Modex. Se vedea si umbra catedralei, dati naibii americanii astia, ne pot zice si ce lapte am supt de la mama!

Deci - daca mai citeste cineva blogul asta, fiti asa amabili si nu ma mai lasati sa vorbesc singura!
Am mai vorbit cu:
- Lia de ziua ei - 31 iulie- la telefon
- Mioara - asijderea - 18 august
- Dana si Clara pe Yahoo Messenger

Mi-am pus si Google Talk - daca cineva vrea o adresa de Gmail apelati cu incredere!
Va pup pe toti! Cam in doua saptamani sper sa am un moment de respiro si sa pot stimula emailistic partea conectata la Internet a clasei sa mai dea pe aici!

Dar deocamdata de acasa nu pot decat citi - nu pot scrie nimic - sunt cum s-ar zice in mod ReadOnly! Stie ingerasul ce setari a schimbat providerul de o luna incoace! A fost ieri un tinerel in vizita si a constatat situatia, dar n-a promis nimic. Da, blocul e cablat, dar cum eu sunt singura care se vaita...

Hai, hai, sa va aud! care mai e viata voastra?