Ghirlandei 4

     

sâmbătă, martie 12, 2005

LA MULTI ANI COLEGELOR DE CLASA, DIN PARTEA BAIETILOR ANULUI IVB 1977 !



--- Well, asta n-am scris-o eu, inca un episod din "Enigmele blogului", dar o las aici!---
Ce sens avea sa zic eu La multi ani fetelor, din partea baietilor, si asta cu 4 zile intarziere?!
Gabi

sâmbătă, martie 05, 2005

Salutare, popor! Sunt intr-un hotel din Stuttgart si de la 4 dimineata nu mai am somn. Noroc ca sunt doua conexiuni wireless disponibile aici, imposibil sa te plictisesti! Hotelul e de mana a doua, si dupa cat de talamb arata personalul, habar n-au ca au wireless in hotel!

Astazi zbor spre Romania! Voi ramane in Timisoara pentru cateva zile, apoi Alba-Iulia si pe urma Bucuresti si iar Timisoara. Poate un pic de ski?! cine stie!
Va sun sa va dau de veste, daca nu ne vedem, macar sa mai vorovim o ţâră!

Acum vreo trei luni, in plina criza existentiala si cu o mie de intrebari in cap in legatura cu viitorul, intr-un schimb de mesaje cu Cezar, el m-a intrebat de ce nu-mi mai caut un stagiu post-doctoral, daca asta imi place sa fac. Spui drept, pana la ora aceea nici nu ma gandisem ca as mai putea indrazni sa aspir la asa ceva! Dar pentru ca timpul trecea si celelalte alternative picau una dupa alta prin eliminare - totul imi puţea!- m-am dus la oglinda si m-am uitat mai bine. Atunci am realizat ca de fapt ceea ce-mi lipsea era puţină încredere în forţele proprii - aşa ne învaţă pe noi mama acasă, să fim modeşti! Am realizat ca pot face multe, numai sa gasesc locul potrivit.

Am trimis luni 7 ianuarie doua aplicatii in doua locuri. Gasite ambele cu Google. Ambele cu termenul ofertei expirat. In 3 zile, doua raspunsuri. Dupa saptamani, inca o oferta de la Institutul din Luxemburg. Crestea pipota in mine gata sa plezneasca! Nu-i vorba ca am luat si destule peste cocoasa in timpul asta!

Acum vin acasa pentru o vacanta bine meritata (bineinteles, cu ceva de lucru la mine, ca altfel n-as fi eu!). Urmatoarea destinatie: Irlanda. Cam intr-o luna. Mai multe amanunte cand vad vrabia(contractul) în mână.

Rodi Kurz e bine. Am vorbit cu ea când plănuiam drumul încoace, dar timpul e prea scurt ca să ne vedem.
Mioara asijderea. Şi-a pus Skype si de atunci e mai uşor de vorbit cu ea - nu trebuie să scrie!
Clara e puţin bolnavioara. Dar se face ea bine!
Cu Monica n-am mai vorbit de mult. De fratii Wirsz nu m-am lovit pe-aici, prin Europa;-)

Acum va pup ca pleaca avionul fara mine! Pe curand!