Ghirlandei 4

     

luni, noiembrie 22, 2004

Hei, pe unde credeti ca am trecut eu azi? Pe aici! Si cu ce credeti ca mi-am distrat oaspetii? Cu povestea cu tenisii lui Naidan, doamna Albu care i-a azvarlit pe geam, si Pigli care i-a returnat cu intrebarea "Cine-a fost idiotul?(sau dobitocul?") Ma lasa memoria, scuze. Va pup pe toti! Posted by Hello

duminică, noiembrie 21, 2004

Salut! Sunt Gabi survoland Timisoara pentru cateva zile! Din cauza unei reuniuni de proiect care se tine aici, universitatea mea mi-a platit avionul de la Düsseldorf incoace si iata-ma ajunsa acasa dupa numai 10 ore de autobuz, tren si avion. Din pacate, miercuri dimineata plec, iar luni si marti vor fi zile pline de lucru cu partenerii din 6 tari. Daca cineva vrea sa-mi auda glasul, sunati-ma sau dati-mi un SMS la 0724 639793, numai pana miercuri la 9.
O sa revin cu impresii din Timisoara, dupa ce ma mai linistesc.
O intamplare memorabila: ma duc sambata la Terra cu copiii sa le cumpar una-alta. Intru intr-un magazin de suveniruri cu fiica-mea. Targuim una alta. Deodata, o inflexiune din vocea vanzatoarei imi atrage atentia si ridic ochii - Carmen, sora lui Cezar! In prima clipa nu ma recunoaste, imi dau palaria jos, acum da, sarim una in bratele celeilalte, ce chestie, dom'le, dupa atatia ani! Da' mica mai e lumea asta!
Va imbratisez pe toti, si chiar daca nu reusim sa ne vedem sau sa ne auzim, sa stiti ca ma gandesc cu drag la voi! Poate data viitoare, dar nu stiu cand o fi asta!
Nota pentru Moni, sa nu se mai perpeleasca atat:
candidatii este:
-Adrian Nastase PSD
-Traian Basescu DA
-V.C.Tudor PRM
-Marko Bela UDMR
-Gheorghe Ciuhandu PNTCD
Dar nu ma intreba noi cu cine votam, ca zau nu stiu! Ma mai gandesc daca sa-mi mut fizicul sau nu sa-l cunosc pe dl ambasador la Luxemburg in data votarii!
Dar succes voua, celor de acasa, sa va dea Dumnezeu inspiratie si discernamant sa puteti alege ce e mai bun (sau mai putin rau?)
Cu drag,
Gabi

vineri, noiembrie 05, 2004

LA MULTI ANI! draga Moni-toata ziua m-am gandit la tine, fir-ar sa fie fusele astea orare, nu stiu cand ar trebui sa-ti dau telefon ca sa te gasesc acasa, e prea complicat pentru mintea mea frageda.

Deci, draga noastra cu ochisori galbeni, trei puncte in unul dintre ei, parul blond si zambetul cel mai frumos din lume, sa ne traiesti multi ani, si daca tu crezi ca e mai bine, vino si acasa!

Am eu grija sa ma duc inainte sa-l calmez pe raul de Cezar, si-ti facem o primire cu surle si turle!
Te imbratisez cu toata dragostea si din partea intregii clase (cum se zice? sper ca am asentimentul vostru!)

Gabi